Užívej si každou vteřinu svého života!

Jak dobře znáš Olsenky???:-)

30. listopadu 2007 v 15:35 | Hilary |  Jak dobře znáš Olsenky???
1.Čí to jsou oči???
a) jejich sestry Elisabeth
b) Ashley
c) Mary-Kate
2.V kolik hodin se narodila Mary-Kate???
a) v 18:26
b) v 08:26
c) v 05:38
3.Na čem ulítává MK???
a) na slunečních brýlých
b) na hamburgrech
c) na kabelkách a prstýncích
4.Kdy dělá Ash domácí úkoly???
a) druhý den ráno při snídani
b) až se jí chce,většinou je spíš nedělá
c) hned po škole
5.Jaké je oblíbené zvíře Ash???
a)pes
b)opice
c)nemá oblíbené zvíře
6.Kvůli komu dostala MK anorexii?????
a) kvůli Ash,cítila se vedle ní jako nula
b) kvůli Paris Hilton,že jí sebrala kluka
c) kvůli své práci
7.Jak se jmenuje jejich nevlastní matka???
a) Taylor McKenzie
b) Martha McKenzie
c) Jarnette McKenzie
8.Kvůli čemu se nejčastěji dvojčata pohádají???
a) kvůli klukům
b) kvůli penězům
c) kvůli módě
9.Jaký mobil má MK???
a) černý Sony Ericsson W610i
b) růžový Samsung E510
c) Blackberry
10.V kterém roce nosila Ash vlnité vlasy???
a)2004-2005
b)1999-2000
c)2001-2002
Řešení: 1.-b)
2.-b)
3.-c)
4.-c)
5.-a)
6.-a)
7.-b)
8.-c)
9.-c)
10.-c)
Napište do komentářů jak se vám dařilo. A poslední věc pro ty které rády tvrdí že někdo od někoho opisují,tak pro vaši informaci,jsem tento test vymyslela z mé hlavy!!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Aywushee... Aywushee... | Web | 7. února 2009 v 12:52 | Reagovat

¨primitivni...!!good..blokgkgk

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama