Užívej si každou vteřinu svého života!

Listopad 2007

Něco k těmto videím

30. listopadu 2007 v 18:16 | Hilary |  Tančící Olsenky
Takže v roce 1999 vydaly Olsenky takový soubor tanců ve kterém tancují.
Je to takový přehled tanců atd.
Doufám že se vám to bude líbit!
Vaše Hilary










Titulní strana Brava 24/07 ve větším!

30. listopadu 2007 v 15:43 | Hilary |  Other
Tak jsem vám našla titulku Brava ve kterém je Ashley ve větším tak ji sem dávám!
P.S. Ashley je přímo na titulce a má nadpis ÚLET!

Jak dobře znáš Olsenky???:-)

30. listopadu 2007 v 15:35 | Hilary |  Jak dobře znáš Olsenky???
1.Čí to jsou oči???
a) jejich sestry Elisabeth
b) Ashley
c) Mary-Kate
2.V kolik hodin se narodila Mary-Kate???
a) v 18:26
b) v 08:26
c) v 05:38
3.Na čem ulítává MK???
a) na slunečních brýlých
b) na hamburgrech
c) na kabelkách a prstýncích
4.Kdy dělá Ash domácí úkoly???
a) druhý den ráno při snídani
b) až se jí chce,většinou je spíš nedělá
c) hned po škole
5.Jaké je oblíbené zvíře Ash???
a)pes
b)opice
c)nemá oblíbené zvíře
6.Kvůli komu dostala MK anorexii?????
a) kvůli Ash,cítila se vedle ní jako nula
b) kvůli Paris Hilton,že jí sebrala kluka
c) kvůli své práci
7.Jak se jmenuje jejich nevlastní matka???
a) Taylor McKenzie
b) Martha McKenzie
c) Jarnette McKenzie
8.Kvůli čemu se nejčastěji dvojčata pohádají???
a) kvůli klukům
b) kvůli penězům
c) kvůli módě
9.Jaký mobil má MK???
a) černý Sony Ericsson W610i
b) růžový Samsung E510
c) Blackberry
10.V kterém roce nosila Ash vlnité vlasy???
a)2004-2005
b)1999-2000
c)2001-2002
Řešení: 1.-b)
2.-b)
3.-c)
4.-c)
5.-a)
6.-a)
7.-b)
8.-c)
9.-c)
10.-c)
Napište do komentářů jak se vám dařilo. A poslední věc pro ty které rády tvrdí že někdo od někoho opisují,tak pro vaši informaci,jsem tento test vymyslela z mé hlavy!!!

Ashley je v novém Bravu!

29. listopadu 2007 v 17:41 | Hilary |  Hot News
Pozor lidičky!!!
Ashley Olsen je v novém Bravu!
Číslo 24 a vyšlo 29.listopadu 2007
Dávám sem titulku,ten časák mám a o víkendu sem dám co o Ashley píší.
Ten časopis stojí 27Kč/39Sk
Zde je titulka:
P.S. Promiňte,nesehnala sem ji ve větším tak se omlouvám!

Mary-Kate je v nemocnici

22. listopadu 2007 v 7:06 | Hilary |  Hot News
Mary-Kate Olsen byla hospitalizována se zánětem ledvin.
Časopis People napsali: ''Mary-Kate Olsen(21) je hospitalizována se zánětem ledvin v pondělí v New Yorské nemocnici,za pár dní jí pustí.'' MK se prý ocitla v posteli v nemocnici právě v ten den,kdy měla natočit poslední díl 3.řady seriálu Weeds(Tráva).
Vzkaz pro Mary-Kate: Brzy se uzdrav!!!

Soutěž o nej blog o Olsenkách!-přihlášky

21. listopadu 2007 v 15:14 | Hilary |  Soutěže
Ahoj lidičky! Tak tady je soutěž o nej blog o Olsenkách!
Můžete se přihlásit do příštího týdne. A kdo se chce zúčastnit tak napíše do komentářů:
1)jméno
2)příjmení
3)přezdívku
4)e-mail
5)název blogu
6)jak často pracuješ na svém blogu
Tak se přihlašte. Ahoj ahoj

Celý život Ashley

20. listopadu 2007 v 19:20 | Hilary |  Jak šel čas......
Tak tady je Ashley jako mimčo
1 rok
2 roky
3 roky
4 roky
5 let
6 let
7 let
8 let
9 let
10 let
11 let
12 let
13 let
14 let
15 let
16 let
17 let
18 let
19 let
20 let
21 let

Celý život Mary-Kate

18. listopadu 2007 v 19:17 | Hilary |  Jak šel čas......
Tak tady je Mary-Kate jako mimčo
1 rok
2 roky
3 roky
4 roky
5 let
6 let
7 let
8 let
9 let
10 let
11 let
12 let
13 let
14 let
15 let
16 let
17 let
18 let
19 let
20 let
21 let
To je celý život Mary-Kate Olsen.Hodně se změnila.Ale pořád je to ta naše Mary-Kate.

Bude Fanclub!!!!!!!!!!!!

18. listopadu 2007 v 18:08 | Hilary |  Other
Takže sem se rozhodla udělat zde Fanclub!!!!!
Kdo chce být jeho členem tak do komentářů napíše:
1)jméno
2)příjmení
3)přezdívku
4)svůj e-mail
5)a proč máš ráda Olsenky
Každý dostane potom svou kartičku a bude rušno!
Tak se přihlašte a napište třeba i někomu dalšímu kdo má rád Olsenky tak at' se přihlásí!
Tak se mějte.Vaše Hilary(majitelka blogu)

Diplomky za 3.bleskovku

13. listopadu 2007 v 20:00 | Hilary |  Bleskovky
Tak sem udělala diplomky za 3.bleskovku doufám že se budou líbit.
Omlouvám se že jsou některé diplomy větší a některé menší.Napište mi prosím do komentářů jestli vám to vadí nebo ne.Děkuji a hlasujte v anketce jak se vám líbí.

Komu to víc sluší???

10. listopadu 2007 v 18:50 | Hilary |  Módní policie
Takže ted' jste módní policií Olsenek!
Vy rozhodnete komu to sluší víc.
Mary-Kate:
Ashley:
Hlasujte v anketce a pište do komentářů.