Užívej si každou vteřinu svého života!

Srpen 2007

Přehled Filmů

9. srpna 2007 v 15:11 Filmografie
1987-1993-Full House (zde se holky střídaly společně hrály malou Michelle Tarner)
1992-Utíkáme k babičce
1993-Měsíční Kámen
1995-Jak byl dobyt Západ
1995-Malé Dohazovačky
1998-Táta z Billboardu
1999-Golová výměna
1999-Výlet do Paříže
1999-Dvě z dětí (seriál)
2000-Sestry v akci
2001-Sestry v Londýně
2001-Sestry na Bahamách
2002-So Little Time (seriál)
2002-První Jízda
2002-Výlet do Říma
2003-Výzva
2004-Jeden den v New Yorku
2006-Factory Girl (zde si zahrála pouze Mary-Kate)
2007-seriál Weeds který právě natáčí Mary-Kate


Mary-Kate Olsen

7. srpna 2007 v 18:27 Mary-Kate
Celé Jméno: Mary-Kate Olsen
Datum Narození: v pátek 13.6.1986 (2 minuty po Ashley)
Místo Narození: Sherman Oaks,California
Čas: 8:26
Barva Očí: modro/zelená
Barva Vlasů: tmavě hnědá
Znamení: Blíženci
Sourozenci: Ashley,Lizzie,Trent Nevlastní- sestra Taylor a bratr Jake
Rodiče: Jarnette Fuller Olsen a David Olsen (jsou rozvedeni-1995)
Výška: 160 cm
Auto: zelený Range Rover
Hobby: jízda na koni
Oblíbené Obchody: V New Yorku-Fred Seagal a Planet Funk
Oblíbený TV seriál: Přátelé
Oblíbený Film: Titanic,Good Will Hunting
Oblíbená Kniha: Oliver Twist
Oblíbený Školní Předmět: tvůrčí psaní
Nejméně Oblíbený Školní Předmět: matematika
Mimoškolní Aktivity: plavání,jízda na koni,joga a fandění
Oblíbený Zábavní Park: Disneyland
Oblíbené Sporty: fotbal a basketbal
Oblíbené Zvíře: kůn
Oblíbené Jídlo: pizza,sushi a Caesar salát
Oblíbený Nápoj: džus
Oblíbená Zelenina: brokolice
Oblíbené Barvy: kaštanová,červená a modrá
Oblíbený Svátek: Vánoce
Co By V Budoucnu Chtěla Dělat Kdyby Už Nehrála: šampionka v dostizích nebo kuchařka

Ashley Olsen

6. srpna 2007 v 19:00 Ashley
Celé Jméno: Ashley Fuller Olsen (Fuller po matce)
Datum Narození: v pátek 13.6.1986 (2 minuty před Mary-Kate)
Místo Narození: Sherman Oaks,California
Čas: 8:24
Barva Očí: modro/zelená
Barva Vlasů: blond
Sourozenci: Mary-Kate,Lizzie,Trent Nevlastní- sestra Taylor a bratr Jake
Rodiče: Jarnette Fuller Olsen a David Olsen (jsou rozvedeni-1995)
Výška: 163 cm
Auto: černý Range Rover
Hobby: tanec (balet,hip-hop,swing),tenis a golf
Oblíbené Obchody: V New Yorku-Fred Seagal a Miu Miu, V Los Angeles-Scoop a Irene Wong
Oblíbený TV seriál: Přátelé
Oblíbený Film: Ever After,Pravá Blondýnka
Oblíbená Kniha: Myši a lidé
Oblíbený Školní Předmět: angličtina
Nejméně Oblíbený Školní Předmět: matematika
Mimoškolní Aktivity: plavání a fandění
Oblíbený Zábavní Park: Knott´s Berry Farm
Oblíbené Sporty: fotbal
Oblíbené Zvíře: její pes Liam
Oblíbené Jídlo: špagety a sushi
Oblíbený Nápoj: džus
Oblíbená Zelenina: brokolice
Oblíbené Barvy: žlutá,purpurová a modrá
Oblíbený Svátek: Vánoce
Co By V Budoucnu Dělala Kdyby Nehrála: ředitelka nebo tanečnice